Commercial Renovation

Commercial renovation

Project: Commercial Renovation Entrance Hallway, Liverpool

Client: Commercial, Accountancy Firm Cobham Murphy

Brief: We were instructed to create an inviting entrance hallway for clients at a local accountancy firm. Our proposal reintroduced period features into the Georgian property, to add an element of grandeur. We added panelling to doors, LED curved coving to improve lighting, up and down lighters along the hallway and greenery, which altogether create a wonderfully welcoming environment as you enter the building. We also included the company branding colour in a bespoke upholstered bench seat for a waiting area, for an extra pop of colour and interest.

interior designer manchester, interior designer cheshire, wirral, lancashire, liverpool, commercial interior design, commercial design, commercial interior designer
Design by Natalie Holden Interiors
IMG_5391-min
IMG_5408-min
IMG_5426-min
IMG_5417-min
IMG_5396-min
IMG_5431-min
interior designer manchester, interior designer cheshire, wirral, lancashire, liverpool, commercial interior design, commercial design, commercial interior designer
Design by Natalie Holden Interiors
interior designer manchester, interior designer cheshire, wirral, lancashire, liverpool, commercial interior design, commercial design, commercial interior designer
Design by Natalie Holden Interiors
interior designer manchester, interior designer cheshire, wirral, lancashire, liverpool, commercial interior design, commercial design, commercial interior designer
Design by Natalie Holden Interiors

 

Book a free consultation to find out how we can work together.

Top